Nyheter
Klicka på rubrik för att komma till nyhetstext. Upp-symbolen Upptar dig tillbaka hit.
Nya inspelningar pågår jun 2012
Frälsningsarmen Timrå okt 2011
Cafékväll i Hjo okt 2011
Cafékväll i Kramfors sep 2011
Norlins till Skogs kyrka aug 2011
Midsommar på Lögdö Herrgård juni 2011
Grötfest på Högliden nov 2010
Födelsedagsfirande i Vikingstad sep 2010
Hemvändarträff i Undrom aug 2010
Glädjesånger med Norlins på Vevlingestrand aug 2010
Norlins medverkade på Ragundafestivalen juli 2010
Nu finns Norlins på facebook, myspace och youtube maj 2010

Visa tidigare införda nyheter
Nya inspelningar pågårUpp
Norlins har påbörjat nya inspelningar av sånger för en kommande utgivning. Den kommer att innehålla sånger som funnits med ett tag men som nu får en ny utformning och karaktär. Bakgrunderna är i det närmaste klara och nu återstår bland annat en hel del pålägg av sång och soloinstrument.
Här ser vi en bild från studion - Lars sitter vid inspelningsdatorn, Elisabeth sjunger, Sam spelar och i trumbåset skymtar vi Benjamin

Se fler bilder
Frälsningsarmen TimråUpp
Norlins besökte Frälsningsarmen Vivstavarv, Timrå den 27 oktober 2011. Samlingen var på Villa Sendelbach och var mycket välbesökt. Norlins sjöng många sånger och besökarna bjöds på kaffe.
Cafékväll i HjoUpp
Norlins besökte Hjo 2 oktober 2011. Där hade Cafékväll i läsarton anordnats tillsammans med familjen Östlund i församlingshemmet. Kvällen var välbesökt och Norlins sjöng egna sånger men även tillsammans med Stig Östlund, Liselott Björk och Suzanne Östlund Lennartsson. Medverkade gjorde även Bert Andersson, Västervik.
Från vänster Suzanne, Lars, Elisabeth, Hans-David (skymd), Ingrid, Jan-Ola, Stig (skymd), Sam, Bert och hans fru

Cafékväll i KramforsUpp
Norlins besökte Kramfors Pingstkyrka den 18 september och medverkade i cafékväll kl 17.

Se fler bilder
Norlins till Skogs kyrkaUpp
Ett besök i barndomstrakterna i Ångermanland gjorde Norlins den 21 augusti. ”Musik i sommarkväll” var temat för sångstunden i Skogs kyrka och Norlins presenterade under en timmes tid, en hel rad med sånger.

”Sköna människor”, ”Jag kan ej tvivla”, ”Min Jesus lever”, ”Gyllne regeln”, ”Hela världen väntar” och ”Älskar Gud, älskar varandra” var några av de sånger som framfördes. Dessutom sjöng hela församlingen med i ”Han är min sång och min glädje” och ”O store Gud”. Inledning gjordes av kyrkoherde Eva Lång som även höll en aftonbön. En skön sommarkväll med mycket sång och musik.
Se fler bilder
Midsommar på Lögdö HerrgårdUpp
Norlins medverkade i midsommarkonferensen den 25 juni, arrangerad av Sundsvalls pingstkyrka på Lögdö herrgård, där man rest ett konferenstält. I mötet medverkade även Rigmor Holst med predikan. Norlins sjöng några av sina sånger, hämtade både från sin nyare och från sin tidiga repertoar. Tältet var välfyllt och deltagarna i mötet visade sin uppskattning och tacksamhet.
Grötfest på HöglidenUpp
Dagen före första advent besökte Norlins Högliden i Hudiksvall. Där hade man ordnat med en avslutningsfest för daglediga. Norlins bjöd bland annat på ett antal julsånger och därefter delade man gemenskap med varandra vid borden där julgröt och annat gott serverades.

Se fler bilder
Födelsedagsfirande i VikingstadUpp
Lördag 18 september hade David Roos sin 60-årsfest i Gålstads prästgård där han bor. NORLINS var med och gratulerade och var med när Gålstads Prästgård 2 invigdes.

På kvällen deltog NORLINS i en konsert för att hylla David Roos. Den hölls i Vikingstads Missionskyrka som ligger intill. Bland gästerna kan nämnas Per-Olof Ehrlin och konferencier var Per Bergvall.
Se fler bilder
Hemvändarträff i UndromUpp
Sista helgen i augusti samlades ett 100-tal hemvändare i Undrom, Ångermanland för att träffas och trivas tillsammans. Norlins som var med och tog initiativ till träffen, sjöng ett flertal sånger i samlingarna. Alla deltagare presenterade sig och många bidrog med minnen av sin tid i församlingen och några sjöng och spelade.

Se fler bilder
Glädjesånger med Norlins på Vevlingestrand Upp
På Vevlingestrand i Bollnäs sjöng och spelade Norlins en varm augustikväll i en vacker omgivning. Man bjöd på ett knippe av sina sånger från sin CD ”Sköna människor” men även ett antal sånger från sin tidigare repertoar och en del nytt. En önskesång från publiken var ”Sprid lite värme” som är en favorit från 1974 och som passade bra denna vackra sensommarkväll.
Vevlingestrand i Bollnäs

Se fler bilder
Norlins medverkade på RagundafestivalenUpp
Under två dagar deltog Norlins i festligheterna på Ragundafestivalen 2010. De framträdde i ett antal sångstunder bland annat på festplatsen i samband med ”Ankracet” i Ammerån, på Hammarstrands marknad och i Elimkapellet, Ammer.
Efter ”Läsarsångstoppen”: från vänster bakre raden: Hans-David, Ingrid, Lars mitten Jan-Ola och Sam, längst fram Elisabeth, Henrik och Benjamin

I den nionde ”Läsarsångstoppen” som gick av stapeln medverkade även flera av ”Norlinarna” med soloinsatser. Henrik Norlin tog en av de tre förstaplatserna med sången ”Det är nog” av Andrae Crouch med svensk text av Ingemar Olsson.
Se fler bilder
Nu finns Norlins på facebook, myspace och youtubeUpp
Norlins har startat sidor på de populära sajterna där man också kan följa vad som händer vad gäller spelningar och titta på videoklipp med mera.


Gå till andra sidor

Tillbaka